Hareketli Grafik Eğitimi Özel Ders

 5.200,00

Hareketli Grafik Sanatı (Motion Graphics Art) eğitim paketi, fotoğraf, çizim ve videoların bir kompozisyon dahilinde birleştirilmesi, efektlerle görselleştirilmesi sonucunda ortaya çıkan bir sanattır. Adobe Photoshop  ve Adobe Illustrator programı ile animasyon için fotoğraf, çizim, yazı dosyası gibi malzemeler hazırlanır. Adobe After Effects programında ise mevcut videolar ve hazırlanmış Photoshop, Illustrator görselleri bir araya getirilerek efektler ve zamana dayalı düzenlemelerle bir kompozisyon dahilinde video animasyonlar hazırlanır. Adobe Premiere programı ile videoların montajı, video ve ses efektlerinin birleştirilmesi ve video zaman ayarlamaları yapılır.  Adobe Character Animator yazılımı ile de Illustrator da hazırladığımız 2B bir karakteri  canlandırmayı öğreneceksiniz.. Character Animator ile karakter veya nesnelerin gerçekçi şekilde hareket edip tepki vermesini öğreneceksiniz.

Product Description

Hareketli Grafik Sanatı Eğitimi; jenerik ve video reklam tasarımları , hareketli görsellerle web ve multimedia hareketli tasarımları hazırlamak isteyenler için hazırlanmış bir eğitimdir. Video çekimlerini montajlamak, grafik görselleriyle bir kompozisyon oluşturarak hareketlendirmek, müzik ve ses eklemeleri ile başarılı video çalışmaları yapmak isteyen kişilere yönelik bir eğitim paketidir. Hareketli grafik sanatı için eğitimi verilecek olan programlar Adobe Illustrator, Adobe After Effect, Adobe Premiere, Adobe Photoshop ve Adobe Character Animator yazılımlarıdır.

Infografik, jenerik, tipografi, karakter oluşturma ve rigleme eklentileri, flash etkileşimli banner,3d animasyon import, green screen ile ilgili bilgiler de aktarılacaktır.

Hareketli Grafik eğitimini öğrencinin talebi olursa online vermekteyim. Eğer öğrenci Belçika da ise ofisim de özel ders yapmak mümkün.

Size özel ders ile ilgili detaylı bilgi veririm.

Ben, istediğiniz kompozisyon da hareketli grafik yaparım.