Adobe Indesign Özel Ders

 2.400,00

Bu özel ders sektörde önde gelen sayfa tasarım ve mizanpaj uygulaması olan Adobe Indesign ile, basılı ve dijital medya için mükemmel belgeler oluşturmanızı, ön kontrollerini yapmanızı ve yayınlamanızı sağlar. Sahip olduğum renk, cros, baskı bilgisini de size aktararak posterler, kitaplar, dijital dergiler, e-Kitaplar ve daha pek çok içerik oluşturabilecek konuma geleceksiniz.  İster basılı ister dijital medyada çalışıyor olun, InDesign sayfanızı öne çıkaracak mizanpajlar oluşturmanıza yardımcı olur.

Ayrıca bu program sesler, videolar, slayt gösterileri ve animasyonlarla insanı kendine çeken dijital dergiler, e-Kitaplar ve çevrimiçi etkileşimli belgeler oluştumanıza imkan tanıyor. InDesign, tasarım öğelerinizi kolaylıkla yönetmenizi ve EPUB ve PDF’den HTML’ye kadar hızla sürükleyici deneyimler sunmanızı sağlıyor. Tüm bunları bu özel ders sayesinde biliyor olacaksınız.

Kategoriler: , , Etiketler: , , ,

Product Description

Yazı malzemelerinden el ilanlarına, posterlerden broşürlere, yıllık raporlardan dergi ve kitaplara kadar her şeyi tasarlamayı öğrenin. Profesyonel mizanpaj ve dizgi araçlarıyla şık tipografi, zengin grafikler, görüntüler ve tablolar içeren çok sütunlu sayfalar oluşturabileceksiniz. Hatta sadece birkaç tıkla belgelerinizi baskıya hazır hale bile getirebileceksiniz.

Bu eğitim de Creative Cloud Libraries’i de size ücretsiz anlatacağım. Böylece metinleri, renkleri, şekilleri, grafikleri ve diğer varlıkları kontrol ederek tasarımlarınız da tutarlılık sağlamayı öğreneceksiniz.

Adobe Indesign özel ders eğitimini öğrencinin talebi olursa online vermekteyim. Eğer öğrenci Belçika da ise ofisim de özel ders yapmak mümkün.

Size özel ders ile ilgili detaylı bilgi veririm.

Ben, katalog, dergi işlerinizi yaparım.